My General Blog

.

Ylläpidä valkoisen mattosi charmi näillä puhdistusvinkeillä


Valkoinen matto voi olla kaunis. Se voi kuitenkin muuttua rumilukseksi, jos et osaa huolehtia siitä. On huomattu, että online valkoinen matot myynti on ollut kasvussa. Tämä on varmastikin pitkälti värin ihastuttavan vaikutuksen ansiota. Ensiksi on kuitenkin syytä oppia, kuinka matto pidetään upean näköisenä.

Imuroi usein

Imuroimalla usein vähennät maton kuituihin kerääntyvän lian määrää. Imuroiminen on helppo, tehokas ja aikaa säästävä tapa puhdistaa lähes kaikkea, ja se epäilemättä toimii mainiosti myös erilaisten mattojen kanssa.

Puhdista läikyt välittömästi

Älä koskaan anna läikkyjen tai tahrojen kuivua. Tartu valkoiseen pyyhkeeseen ja aloita kuivaamaan tahraa. Älä koskaan hankaa tahraa, sillä se työntää sitä vain syvemmälle. Jatka kuivaamista niin pitkään, kunnes olet saanut irti tahrasta kaiken mahdollisen. Käytä sitten matonpuhdistinta tai etikan ja soodaveden yhdistelmää puhdistaaksesi loput tahrasta. Jatka, kunnes koko tahra on poistettu.

Vie matot höyrypuhdistettavaksi vuosittain

On suositeltavaa puhdistaa matot ammattilaisen toimesta vuosittain. Näin pääset käsiksi syvälle maton kuituihin uppoutuneisiin likaan ja tahroihin. Vaikka sinusta tuntuisi, ettei mattosi tarvitsisi höyrypuhdistusta, vie matot puhdistettavaksi silti. Tämä auttaa sinua pidentämään maton käyttöikää.

Aseta matto jokaisen oven ulkopuolelle

Varmista, että jokaisen oven edessä on ovimatto. Tämä rohkaisee vieraita pyyhkimään jalkansa mattoon ennen sisään astumista. Tämä estää likaa kantautumasta taloon. Täten valkoisen mattosi lisäksi myös muut matot ja lattiat pysyvät puhtaampina.

Ei kenkiä talon sisällä

Ei ole väärin kertoa ihmisille, ettet halua kenkiä käytettävän kotonasi. Itse asiassa monilla ihmisillä on tämä sääntö ja se todella vähentää lattioihin ja mattoihin kertyvän lian ja tahrojen määrää.

Yllä luetellut vinkit auttavat sinua pitämään valkoisen maton kauniina. Pyyhi läikyt pois välittömästi, imuroi usein ja ota tavaksi ottaa kengät pois ennen taloon astumista. Voit aina myös käyttää ovimattoja. Yllä luetellut vinkit toimivat mainiosti myös muun väristen mattojen kanssa ja saavat ne näyttämään upeilta pidempään.

Oletko valmis hankkimaan valkoisen maton kotiisi?

Avattuasi mielesi ja tuotuasi valkoisen maton kotiisi, et enää koskaan halua olla ilman sitä. Valkoinen matto antaa huoneelle kuin huoneelle ‘wow’-tekijän, joka on jokaisen kodinomistajan unelma. Nyt, kun tiedät kuinka matot pidetään puhtaina, miksipä et hankkisi sellaista? Et taatusti pety valkoisen maton tuomaan vaikutukseen. Jos haluat tuoda jotain lisää huoneeseen, voit aloittaa online valkoinen matot etsinnän TrendCarpet – yksi suurimmista online mattokaupoista, joka tarjoaa laajimman valikoiman mattoja, tyynyliinoja ja paljon muuta. Hauskaa shoppailua!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *